Jumat, 06 Mei 2011

Омиљена места Пакет

Добродошли на Бали
Бали је већина омиљена туристичка дестинација многих домаћих и страних туриста. Зашто Бали је тако посебно?. Одговор је да је Бали је јединствено острво. Јединственост се налази у њеној култури, свом народу, одмаралишта и сл Поред јединствене, Балија има невероватан туристичке дестинације и природних места. Регионална туристичка су свуда. Ту на плажи, планине, поља, шуме, богомоља, итд. Са многим од летовалишта на Балију то омогућава туристима срећни и неће се покајати за путовање на Бали, јер многа места ће посете, није било довољно времена за недељу дана гостовао на Балију.

Уз подршку локалних и централних власти, онда Бали је усмерен на развој регионалног туризма, ово показује средства за живот већинске заједнице је туризам водич и уметника. То може подржати развој туризма на Балију. Ми смо Балинесе који су представљали Бали града Транспорт ће посвећена пружању најбоље услуге у Водећим града и града Превоз до вас. Тако да, не оклевајте. Одмах контактирајте нас сада Book now
 
Наше услуге
Наше услуге су забринутост у Тоур Пацкагес, организација транспорта, и Тоур Водећи. Тако да, молимо вас да изаберете једну од наших услуга у наставку:
Баронг & КРИС ПЛЕС
То је у основи прича о борби између добра и зла. Добро је персонификована Баронг кекет, чудно, фунловинг створење у облику полу Схагги лава. Зло је представљен Рангда, вештица. Коначно, два знака се укључе у битку, на којој Понт Баронг је Керис-имајући следбеника Русх Ин да нападне Рангда. Вештица је, међутим, користи своје магичне моћи да се обрате ножеви Керис на основу њихових власника, који падају у транс и почети покушава да убоде себе. Баронг користи магију да заштити своје следбенике од ножевима. На крају, Баронг успесима и Рангда повлачи своје снаге да се опорави за следећи сусрет. Све што остаје је за свештеника да помогне Керис плесачи из свог транса, уз помоћ мало свете воде. Баронг и Рангда плес је веома повефул перформансе и не узима олако од стране оних који су укључени.

ЦЕЛУК СЕЛО
Целук је познати село на Балију, као узрок туристичка дестинација локалног становништва је врло проактивна и пун иновација на злато и сребро црафтинг. Ова села се налази у округу под Сукавати, Гианиар Регенци и поседује индивидуалност и изврсности у производњи злата и сребра црафтинг. Већина од њих су Балија професионалну, уметничку и вешт дизајна развоја који се односе на сребро и злато црафтинг.

МАС СЕЛО
Село мас налази се у непосредној близини Убуд и стога од сличних пејзажа, али Мас није толико развијен на туристичком тржишту као Убуд и задржава традиционалне шарм и осећај. Мас је познат у Бали као један од главних уметности и заната села на острву. Где је Убуд село сликара, Мас је село ари, где су неке од најневероватнијих дрвеним резбаријама и производи су произведени за стотине година. Резбарије у распону од веома малих делова који могу бити савршен даје до веће украса и намештаја и до невероватних разраде делове који могу бити велики као 25 квадратних метара и још више, као што су мурали оглас велика врата лукови који су традиционално резервисани за храмовима и свечан домовима Балија Роиалти и богати.

Убуд СЕЛО
Убуд се налази у Гианиар. Убуд популаран међу страним туристима, јер ове локације лежи између поља и шуме које се налазе између планине клисуре које чине врло лепе природе. Такође познат као Убуд уметности и културе који је веома брзо расте и развија. Пулс Убуд живот у заједници не може бити одвојена од уметности. Овде такође постоји велики број уметничких галерија, и арене за музику и плесне представе се одржавају наизменично сваке ноћи у свим деловима села. Већ 1930-их, Убуд популарни међу западним туристима. У то време немачки сликар, Валтер шпијуне и холандски сликар, Рудолфа Капа боравак. су помагали их Цокорда Геде Агунг Сукавати, Пури Агунг Убуд. Сада када је њихов рад се може видети у Музеју Пури сликарство, Убуд.

ТАМПАК СИРИНГ
Овај храм се разликује да Гунунг Кави Храм нити Тирта Емпул храм у Тампаксиринг, иако се не налазе веома далеко једни другима. Гунунг Кави Себату Храм налази се северозападно налази друга два храма у селу Себату, 40 километара од Денпасар и само 20 минута вожње северно од Убуд. Себату Село је такође познат по креативност мештана у стварању дрворез и рукотворина као што се види у свим продавници уз село. Населили на долину, источно од села храм Гунунг Кави Себату је познат као мирније воде храм од Тирта Емпул храм у Тампаксиринг неколико водоскок комплекса у оквиру и ван храма чине популаран као место за купање место сељани.

Гунунг Кави

Гунунг Кави је хиндуистички храм комплекс са старим изостављања из камена доба налази у Гианиар Регенци. На основу уписа Тенгкулак на 945 Сака (Балинесе календар), која је издата од стране Мараката краљ, древни пропуст комплекс се налази на реци Пекерисан онда се зове Катианган Амаравати. Пекерисан Река је име по Јалу која је према натпису на клесан изнад највећег храма врата звука "Хаџи Лумахинг Јалу. Име Гунунг Кави је име дато на пропуст који се односи на комплекс храмова, јер храм на овом подручју је као симбол гори. Постоје 3 храмова која је тако зове именом Гунунг Кави на Балију су то Гунунг Кави у Себату селу, Гунунг Кави Храм у селу Келики и Гунунг Кауи Храм у Бабитра селу. Древне пропуст комплекс Гунунг Кави је заснована на 10 века. То је основан у ери Удајана око 989 м. На период Мараката управљања на 1023, пропуста који се зове Катиаган Амаравати је развијен и настављен управљања Анакове Вунгсу који је ваљда довести у периоду од 1049 - 1077 П .

Кинтамани
Туристички потенцијал овог подручја је поглед на планине су врло јединствен и невероватан. После око 2 сата вожње од града Денпасар би смо до овог подручја, управо на месту званом Пенелокан, која је као име у Балију, што значи да изгледа место је највише стратешком месту да уживају у природном амбијенту области туризма је . Смештен у региону Пенелокан Кедисан село, једно село у Кинтамани округа. Из Пенелокан можемо видети невероватан поглед. Планина полица комбинација црне стене дуж протежу језера полица које полумесеца облику плаве Цалдера која по туристи каже да је најлепши Цалдера у свету. Пенелокан већ имају адекватну инфраструктуру за туризам, укључујући смештај и ресторани.

ГОА Гајах
Гоа Гајах налази се у селу Бедули Блахбатух округ, Гианиар Регенци, удаљеност од Денпасар, око 26 км, врло лако да се постигне. Ту је уметност тезги и ресторана. Овај храм је окружена пиринач поља са лепотом реке Петану. На стази Денпасар Тампаксиринг језеро Батур Кинтамани. Постоји Дикитарниа историјска места као што су Иех Пулу, Самуан три, Гедонг Арца, Арјуна медитирали, Едан Кебо, Пусеринг Јагат, надоградње Сасих и други.
Нови слој ...


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Terima kasih buat komentarnya